BOEKINGSHANDLEIDING FTI

Download hier een de boekingshandleiding voor FTI. Heb je nog steeds vragen? Neem dan contact met ons op via ons Service Center, wij helpen jou graag verder!


Met de boekingshandleiding van FTI ben je optimaal voorbereid voor het verkopen van een droomvakantie aan jouw klant. Naast een algemeen gedeelte bevat het ook gedetailleerde informatie over alle veelvoorkomende vragen en speciale functies op het gebied van onder andere pakketreizen, bouwstenen, rondreizen en huurauto's. Daarnaast vind je in deze handleiding ook handige boekingstips om je dagelijkse werk aan de balie gemakkelijker te maken.  

Je kunt de boekingshandleiding van FTI hier gemakkelijk downloaden, zodat je alle informatie in één document bij de hand hebt.

Tip: De inhoudsopgave is gekoppeld zodat je snel en eenvoudig kunt wisselen tussen de afzonderlijke onderwerpen in de PDF.

Handleiding Schmetterling

Kom jij er niet helemaal uit of wil je graag wat controleren? Download onderstaande handleidingen om je op weg te helpen!

Handleiding voor het zoeksysteem XENA.

Handleiding voor het boekingssysteem NEO.

Reserveringskosten maatwerk- en groepsreizen

Sinds 1 maart 2022 hanteren wij reserveringskosten van €30 voor maatwerk- en groepsreizen, net zoals wij reeds al deden voor splitboekingen die door ons Service Center worden gemaakt. 

Maatwerkreizen
Wanneer het Service Center een offerte opmaakt voor een maatwerkreis en deze inboekt, zullen er reserveringskosten van €30 in rekening worden gebracht. 

Groepsreizen
Voor het inboeken van groepsreizen zullen wij ook reserveringskosten gaan hanteren. De kosten hiervan zijn €30 per 10 personen tot een maximum van €90. Indien de groep uit 20 reizigers bestaat, bedragen de reserveringskosten €60. Bestaat de groep uit 30 of meer reizigers, bedragen de reserveringskosten €90. 

Let op:

De reserveringskosten vallen buiten het FLEXPLUS-tarief.